Conchiglie pasta basiilikuga 300g Bovetti
Bovetti tootmises kasutatavad koostisosad on alati kõrgeima kvaliteediga – Kreeka pähklid tulevad Perigord’ist Prantsusmaal, sarapuupähklid Itaaliast (Roomast või Piedmontist), meresool Guerande’st Britannias, magus tšilli väikesest külast Piment d’Espelette’st Prantsusmaal jne. Pasta tootmiseks kasutatakse ainult kõrgeima kvaliteediga durumnisujahu, mis on GMO-vaba. Pastale ei lisata kunstlikke lõhna- ega säilitusaineid. Lisatud puravikud on naturaalsed, vürtsid värsked ja konkreetse päritoluga.
Kuna Valter Bovetti aitas lapsepõlves isal, kes pidas Prantsusmaal Piedmontis restorani, igal pühapäeval pastat valmistada, siis valmistatakse Bovetti pastat ka nii nagu vanasti ehk tootmisaeg on pikem – pasta n.ö. puhkeaeg on pikem, mis tõstab tema toiteväärtust ja pikem kuivamisaeg säilitab paremini kõik lõhna- ja maitseomadused. Bovetti pastad on pakendatud aknaga kartongkarpi.
Keetmisaeg: 6 min. Soovitus: Lisage veidi oliiviõli ja hakitud basiilikut. Võite praadida oliiviõliga kuldseks ühe küüslaauguküüne, lisada mõned piiniapähklid. Maitsestada soola ja pipraga. Raputage peale riivitud parmesani.
Saadaval Gardestis.
Kirjeldus
Koostisosad: kvaliteetne kõvanisujahu ehk durumnisujahu, basiilik 3%, spinat 2%.
Toitumisalane teave (100 g kohta):
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 1498 kJ / 354 kcal |
---|---|
Rasvad (g) | 2,0 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 0,3 |
Süsivesikud (g) | 71 |
Millest suhkrud (g) | 3,6 |
Valgud (g) | 13 |
Sool (g) | 0,012 |